Steel Team s.r.o.

Dinamikus vállalat amelyik a kohászati ​​anyagok értékesítésére összpontosít. Cégünk 2016 májusában kezdte meg tevékenységét a piacon. Célunk, hogy az ügyfeleinknek többet nyújtsunk, mint egy rendszeres kereskedelmi vállalat.

Kölcsönös bizalmat, tisztességes üzleti kapcsolatokat, magas szintű szolgáltatást és képzett tanácsadást kínálunk.

 

Tények a cégről:

 • A 2014-ben alapított vállalat mind Majster Market
 • 2016-ban a cég átnevezése Steel Team, s.r.o. – ra
 • Képviselet a Cseh Köztársaságban is, ami lehetővé teszi számunkra, hogy átfogó, személyre szabott megoldásokat nyújtsunk mindkét ország ügyfeleink számára

Nagy cégek, akiknek beszállítunk Szlovákiában és a Csehországban

KEREX Michalovce

Kögel

PPS Detva

TOMARK Prešov

Üzleti modell

Üzleti modellünk kiindulópontja az ügyféllel való partnerség és öt kulcsfontosságú pilléren alapul. Folyamatosan frissítjük ezeket a pilléreket, hogy teljesítsük küldetésünket: javítsuk az ügyfél versenyképességét.

Üzleti modellünk három értékesítési csatornánkhoz kapcsolódik: szolgáltatások és termelés eladása, közvetlen eladás és raktárból való eladás. Speciális követelmények esetén az ügyfél egy vagy több ilyen csatornát használhat az adott igényektől függően.

Így dolgozunk:

 • Ügyfélkapcsolati fejlesztés
 • Legjobb vásárlás = közvetlen eladás
 • Optimalizált raktározás
 • Versenyképes szolgáltatások – értékesítés, termelés
 • Az ügyfelek versenyképességének növelése

Üzleti koncepció

A Steel Team olyan kereskedelmi vállalat, amely az acél, rozsdamentes acél és alumínium hatékony forgalmazását kínálja Szlovákiában, Csehországban és a környezeti országokban. Ezáltal megtakarítjuk ügyfeleink idejét, költségeit, tőkéjét, és így segítünk nekik erősíteni versenyképességüket.

A látomásunk

A Steel Team egy professzionális, sikeres és elismert üzleti társaság akar lenni.

Küldetésünk

Az acéliparban javítania az ügyfeleink versenyképességét.

Az értékeink

A Steel Team olyan üzleti kultúrával rendelkezik, amely egészséges üzleti elveken és etikán épült. Ez öt alapelven alapul, amelyeket mindennapi munkánkban útmutatóként használunk. Ezek az értékek arra vonatkoznak, hogyan kezeljük ügyfeleinket, beszállítóinkat, magunkat és minden más üzleti partnereinket, akikkel kapcsolatba kerülünk.

 1. Vevői megértés: hozzájárulni akarunk ügyfeleink sikeréhez
 2. Eredmények: költséghatékonyak vagyunk, és együtt termelünk eredményt ügyfeleink és magunk számára
 3. Felelősség: betartjuk az ígéretünket
 4. Akció: új megoldásokat kínálunk és támogatjuk a kreativitást
 5. Nyitottság: nyitottak vagyunk új ügyfélprojektekre, kommunikációnk egyszerű és világos

Minőségpolitika

A Steel Team s.r.o. vállalat alapítása óta aktívan dolgozik a minőség javítása érdekében. A mindennapi munkánk során belső minőségpolitikát használunk, hogy az ügyfelek számára “valódi minőségnek” nevezzük, és garantáljuk, hogy az Steel Team, s.r.o. minden vásárlójának

 • Hosszú távú megbízható partner lesz
 • Termékeink megfelelnek az ügyfél igényeinek és elvárásainak
 • Munkatársaink mindig megfelelnek az ügyfeleink elvárásainak és a kezdetektől fogva a megfelelő megközelítéssel
 • Minden alkalmazottnak minden erőfeszítést meg kell tennie ezen követelmények és elvárások teljesítése érdekében
 • Folyamatosan dolgozunk a minőségbiztosítási rendszer javítása érdekében

Munka a környezet szempontjából

Acélkereskedő és a szállítás területén is szükséges, hogy a Steel Team s.r.o. csökkentse a környezeti hatását. Emellett folyamatosan dolgozunk az energiafogyasztás, a kibocsátások és a hulladékgazdálkodás javítása érdekében.

Környezetvédelmi politika

A környezetvédelmi politika alapja a munkánknak a környezetért. Folyamatosan frissítjük és fejlesztjük, hogy munkatársaink megértsék és közelítsék meg, hogyan csökkenthetik napi munkájuk környezeti hatásait. A környezetvédelmi politika többek között azt állítja, hogy:

 • Munkatársaink dokumentálása és tájékoztatása a környezetvédelemmel kapcsolatos munkánkról és objektív tájékoztatás nyújtása a külső érdekeltek számára
 • Gazdaságos energia- és természeti erőforrás-fogyasztásunk
 • A környezetre gyakorolt ​​negatív hatások folyamatos javítása és megelőzése. A környezeti állapotot folyamatosan mérik és mérik
 • A hulladék és a kibocsátás csökkentésére irányuló erőfeszítések
 • A folyamat- és berendezésváltozások környezeti kiigazításának lehetőségének azonosítása és előmozdítása
 • A környezetvédelmi tudatosság magas szintű fenntartása a folyamatos képzés révén
 • Munkatársaink dokumentálása és tájékoztatása a környezetvédelemmel kapcsolatos munkánkról és objektív tájékoztatás nyújtása a külső érdekeltek számára
 • Megfelelő felkészültség a környezeti balesetek és a nem kívánt környezeti kibocsátások kezelésére

Munkahelyi egészség és biztonság (OSH)

A munkahelyi biztonság és egészségvédelem (OSH) specifikációja meghatározza a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi (OSH) irányítási rendszer követelményeit, hogy lehetővé tegye a szervezet számára a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi kockázatok kezelését és teljesítményének javítását. A hatékony munkavédelmi rendszer bevezetésére és tanúsítására bevezetett eszközök a foglalkozási megbetegedések és a munkahelyi balesetek csökkentéséhez, a munkahelyi balesetek költségeinek minimalizálásához és a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi jogszabályok megsértése esetén alkalmazandó szankciók valószínűségének csökkentéséhez vezetnek.